Glentzes
211 77 02 001
ACRO CLUB - ΣΑΜΠΑΝΗΣ

ACRO CLUB - ΣΑΜΠΑΝΗΣ

Παρασκευή - Σάββατο

Για τέταρτη χρονιά ο Γιώργος Σαμπάνης, o κορυφαίος και πιο αναπτυσσόμενος τραγουδιστής θα βρίσκεται στο φαντασμαγορικό χώρο του Acro Club στην Ιερά Οδό στο Γκάζι. Στο πλευρό του θα είναι η Demy και η νεαρή Μαλού!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΚΕΝΤΡΟ Acro Club
ΗΜΕΡΕΣ Παρασκευή - Σάββατο
ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ Γιώργος Σαμπάνης, Demy, Μαλού

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

211 77 02 001

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Ο Γιώργος Σαμπάνης έχει συνδέσει το όνομά του με το Acro Club που θα βρίσκεται για 4η συνεχόμενη σεζόν! Η ραγδαία άνοδος του τα τελευταία χρόνια τον καθιστούν στο κοινό έναν από τους κορυφαίους καλλιτέχνες της χώρας και αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί και φέτος στις εμφανίσεις του στο γνωστό νυχτερινό στέκι στην Ιερά Οδό στο Γκάζι! Μαζί του θα είναι και πάλι η Demy που πραγματοποίησε κοινές εμφανίσεις στο Cabaret @ Romeo, ενώ η νέα της παρέας θα είναι η Μαλού!

>> Για τιμές φιάλης, κρατήσεις, φοιτητικές προσφορές, εκδηλώσεις και πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 211.770.2001!

>> Ώρα έναρξης:
Παρασκευή & Σάββατο 23.30

>> Είσοδος με ποτό:
Παρασκευή & Σάββατο 12€

>> Τιμή φιάλης:
Παρασκευή: 140€ / 4 άτομα (φοιτητικό 120€ / 6 άτομα)
Σάββατο: 140€ / 4 άτομα (φοιτητικό 140€ / 6 άτομα)

>> Διεύθυνση: Ιερά Οδός 11-13, Αθήνα Γκάζι 104 35

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΜΠΑΝΗΣ τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ σημαντικά βήματα στο τραγούδι. Βήμα βήμα χτίζει την καριέρα του, η οποία είναι πάρα πολύ ανοδική. Στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης της Ιεράς οδού έχει χτίσει το όνομά του και θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν 2016-2017 κάτι που αναμφίβολα αποτελεί τεράστια επιτυχία για ένα νέο καλλιτέχνη, που συνέδεσε το όνομα του με ένα μαγαζί. Ο αγαπημένος μας τραγουδιστής, που μέσα σε όλες τις επιτυχίες του πρέπει να προσθέσουμε και τα εκπληκτικά τραγούδια που γράφει και δίνει σε πολύ μεγάλους τραγουδιστές, έχει μετατρέψει το Acro στην ιερά οδό στο Γκάζι το απόλυτο στέκι για ακόμα μία χρονιά. Εκμεταλλευόμενος τον εκπληκτικό χώρο στον οποίο δουλεύει δημιούργησε την προηγούμενη χρονιά ένα φαντασμαγορικό σκηνικό με θέα την Ακρόπολη. Τα μουσικά ακούσματα στο πρόγραμμα του Γιώργου Σαμπάνη εναλλάσσονται από ροκ τραγούδια πολύ γνωστών τραγουδιστών ή συγκροτημάτων και φυσικά πάει ως το άλλο άκρο τραγουδώντας πολλές επιτυχίες από τους Βασίλη Καρρά, Πάνο Κιάμο και Νότη Σφακιανάκη. Φυσικά τα δικά του τραγούδια κλέβουν τις εντυπώσεις μιας και βρίσκονται καθηλωμένα πλέον στις πρώτες θέσεις των charts. Για όσους αρέσκονται σε ξένα τραγούδια κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος. Η τρίτη χρονιά του στο Άκρο Club θα έχει πάλι να προσφέρει έντονες συγκινήσεις. Να τονίσουμε ότι ο Γιώργος Σαμπάνης το καλοκαίρι τραγουδούσε στη Μύκονο και ανέβασε πολύ ψηλά τις μετοχές του και απέκτησε και άλλους φανατικούς θαυμαστές.

Η έκπληξη του σχήματος είναι η Demy. Η εκρηκτική τραγουδίστρια το καλοκαίρι βρέθηκε στο πλευρό του Γιώργου Σαμπάνη στο Cabaret @ Romeo και η εξαιρετική της παρουσία της έδωσε μια προσωπική νίκη που την οδήγησε σε ένα από τα καλύτερα σχήματα του φετινού χειμώνα δίπλα στο Σαμπάνη και τη Μαλού στο Acro Club.

Στο πλευρό του αυτή τη φορά θα είναι και η ταλαντούχα νεαρή τραγουδίστρια Μαλού, που μέσα σε λίγα χρόνια από οταν εμφανίστηκε στο τραγούδι έχει κάνει μεγάλα άλματα και έχει καταφέρει να τραγουδήσει δίπλα σε πολύ μεγάλα ονόματα όπως ο Βασίλης Καρράς, ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Νίκος Οικονομόπουλος. Επιπλέον έχει καταφέρει κάθε της τραγούδι στο youtube να έχει εκατομμύρια προβολές, που ακόμα και κορυφαίοι τραγουδιστές δεν έχουν φθάσει.

Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει όπως πάντα στις εμφανίσεις του Γιώργου Σαμπάνη το DJ του, ο οποίος με τις εκπληκτικές μουσικές επιλογές κρατάει τον κόσμο σε υψηλό επίπεδο διασκέδασης έως την εμφάνιση και πάλι του αγαπημένου καλλιτέχνη.

Το Acro βρίσκεται στον 2ο όροφο του πολυχώρου ψυχαγωγίας στην γωνία της Ιεράς Οδού και της Πειραιώς! Ο πλέον υπερσύγχρονος χώρος, ένα stage που δύσκολα θα βρούμε αντίστοιχο στην Αθήνα, έχει διαμορφωθεί κατάλληλα για live clubbing έχοντας για φόντο τον τεράστιο διαφανή τοίχο που "βλέπει" την Ακρόπολη!

Το σχήμα Γιώργος Σαμπάνης Demy Μαλού θα αποτελέσουν την προμετωπίδα της διασκέδασης για το χειμώνα 2016-2017. Οι εμφανίσεις θα ξεκινήσουν 18 Νοεμβρίου και θα τους απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Χάρτης

Follow us on