Glentzes
facebook glentzes.grtwitter glentzes.grinstagram glentzes.gryoutube glentzes.gr
CLUB 22 - ΚΙΑΜΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

CLUB 22 - ΚΙΑΜΟΣ ΚΟΥΡΚΟΥΛΗΣ

Ο Πάνος Κιάμος θα είναι και φέτος στο Club 22 έχοντας στο πλευρό του το λαϊκό τραγουδιστή Νίκο Κουρκούλη!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

211 77 02 001
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

---
Το CLUB 22 έχει ανανεώσει το σχήμα του! Δείτε το νέο σχήμα πατώντας εδώ
---

Πάνος Κιάμος και νίκος Κουρκούλης θα είναι το σχήμα του χειμώνα 2016-2017 στο Club 22 της λεωφόρου Βουλιαγμένης, δημιουργώντας ένα από τα δυνατότερα λαϊκά σχήματα της χρονιάς!

>> Για τιμές φιάλης, κρατήσεις, φοιτητικές προσφορές, εκδηλώσεις και πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 211.770.2001!

>> Τιμή φιάλης:
Πέμπτη: 160€ / 4 άτομα (φοιτητικό 120€ / 6 άτομα)
Παρασκευή: 160€ / 4 άτομα (φοιτητικό 130€ / 6 άτομα)
Σάββατο: 160€ / 4 άτομα (μη διαθέσιμες φοιτητικές κρατήσεις)

>> Διεύθυνση: Βουλιαγμένης 22, Αθήνα, 117 43

Το Club 22 με τον Πάνο Κιάμο έχει γίνει συνώνυμο της διασκέδασης τα τελευταία χρόνια για το κοινό της Αθήνας. Ο καταξιωμένος καλλιτέχνης έχει μακρά πορεία στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού. Τα πρώτα του μουσικά βήματα τα έκανε το 1994 που ξεκίνησε να ασχολείται με τη θεωρία της μουσικής και παράλληλα άρχισε τις εμφανίσεις του σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης δίπλα σε μεγάλα ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής όπως ο Τόλης Βοσκόπουλος και ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος. Από τότε ξεχώριζε για την ιδιαίτερη χροιά της φωνής του!

Το 1998 πραγματοποίησε την πρώτη δισκογραφική του προσπάθεια με τίτλο «Ένας έρωτας λατρεία και ανάγκη» και το τραγούδι που ξεχώρισε ήταν το «Όλα για σένανε μιλάνε» και την αμέσως επόμενη χρονιά μπήκε πάλι στο στούντιο όπου ηχογράφησε το δεύτερο δίσκο του με τίτλο «Δεν είσαι μόνη». Το 2000 το τραγούδι «Γύρνα πίσω» ήταν αυτό που έθεσε τις βάσεις για τη μελλοντική του άνοδο!

Το 2004 ήταν χρονιά ορόσημο για τον Πάνο Κιάμο. Ο δίσκος του «Πάνος Κιάμος Live» απέκτησε διθυραμβικά σχόλια και ο νεαρός καλλιτέχνης τότε έγινε φαινόμενο και με τις εμφανίσεις του στο Fix στη Θεσσαλονίκη να γίνεται το αδιαχώριτο και να γεμίζει το μαγαζί ασφυκτικά σε κάθε του εμφάνιση. Η επόμενη χρονιά τον βρίσκει στα Αστέρια Γλυφάδας όπου οι αρχικές 20 εμφανίσεις έγιναν τελικά 9 συνεχόμενοι μήνες σπάζοντας ρεκόρ προσέλευσης κόσμου και κατατάσοντας τον Πάνο Κιάμο ανάμεσα στους κορυφαίους Έλληνες τραγουδιστές.

Ο επόμενος δίσκος του περιείχε μέσα τις επιτυχίες «Άσε με μια νύχτα μόνο» και το «Ανεμοθύελλα» δείχνοντας ότι στο άστρο του δε θα σταματήσει να λάμπει με τίποτα. Παράλληλα επιστρέφει το 2008 στα Αστέρια με την αγάπη του κόσμου να είναι και αυτή τη φορά καταλυτική με τον Πάνο Κιάμο να σαρώνει και να περνάει τις καλύτερες στιγμές τις καριέρας του! Τον Ιανουάριο του 2009 βρίσκεται στην Πύλη Αξιού και 7000 κόσμος κάθε εβδομάδα κατακλύζει το νυχτερινό κέντρο, ενώ τον Απρίλιο και πάλι επιστρέφει στα Αστέρια και το τραγούδι του «Ένα μαγαζί απόψε, θα σηκώσω στον αέρα» το κάνει πράξη.

Αξιοσημείωτο και πάλι η παρουσία του στο νυχτερινό κέντρο Ποσειδώνιο όπου πραγματοποιεί 11 συνεχόμενους μήνες σεζόν και το τραγούδι του «Σφύριξα και έληξες» γίνεται η μεγαλύτερη επιτυχία της εποχής.

Η μεγάλη του απόφαση για αλλαγή στέγης ελήφθει και έτσι το Νοέμβριο του 2012 επιλέγει να πάει στο Club 22 που έμελλε να γίνει το σπίτι του! Το τραγούδι του «Φωτιά με φωτιά» γίνεται η μεγαλύτερη επιτυχία στην Ελλάδα και όπου και αν βρισκόσουν το άκουγες, Δεν υπήρχε μαγαζί που να μην το άκουγες, δεν υπήρχε ραδιόφωνο που δεν ήταν πρώτο στη λίστα επιλογών. Μιλάμε για τον ύμνο του Πάνου Κιάμου. Οι εμφανίσεις του συνεχίστηκαν μέχρι το Μάιο του 2013, ενώ και την επόμενη σεζόν ακολούθησε το ίδιο επιτυχημένο μοτίβο από το Νοέμβρη έως το Μάιο. Την προηγούμενη σεζόν ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής της τελευταίας δεκαετίας έχοντας στο πλευρό του τις επιτυχίες του από τους δίσκους του, με τελευταίο το «Δε θέλω επαφή» πραγματοποιεί άλλη μία μαγική σεζόν στο Club 22. Η συνέχιση των εμφανίσεων του ήταν δεδομένη και συνδέεται και με την κυκλοφορία του νέου του δίσκου που θα περιέχει τεράστιες επιτυχίες! Το χειμώνα 2017-2018 συνεχίζει για 6η συνεχόμενη χρονιά στο Club 22!

Μαζί του για τη φετινή χρονιά θα είναι ο Νίκος Κουρκούλης δημιουργώντας ένα δίδυμο φωτιά στην νυχτερινή διασκέδαση! Φέτος το δίδυμο με τον Πάνο Κιάμο είναι έτοιμο να γράψει ιστορία!

Οι εμφανίσεις τους ξεκινάνε μέσα Οκτωβρίου και από τότε η κατάληξη για τη διασκέδαση θα είναι μία Club 22 με τον Πάνο Κιάμο και τον Νίκο Κουρκούλη.

Follow us on