Glentzes
facebook glentzes.grtwitter glentzes.grinstagram glentzes.gryoutube glentzes.gr
ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ - ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ - ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Μια αναπάντεχη συνεργασία ανάμεσα σε Νατάσα Θεοδωρίδου και Μελίνα Ασλανίδου στην Ιερά Οδό!

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

-
ή στείλτε μας μήνυμα στο messenger

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

Η μεγάλη λαϊκή φωνή, η κορυφαία γυναίκα τραγουδίστρια Νατάσα Θεοδωρίδου, συναντά τη Μελίνα Ασλανίδου και το Γιώργο Παπαδόπουλο σε ένα πολύ ιδιαίτερο σχήμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα για το χειμώνα 2017 -2018 στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός στο Γκάζι.

Σχήμα χειμώνας 2017 Νατάσα Θεοδωρίδου - Μελίνα Ασλανίδου - Γιώργος Παπαδόπουλος
Ημέρες Λειτουργίας Παρασκευή - Σάββατο
Πρεμιέρα 27/10/2017
Ώρα έναρξης προγράμματος 23.30
Διεύθυνση / Χάρτης Ιερά Οδός 16, Αθήνα, 104 35
Είσοδος με ποτό 15€
Τηλέφωνο / Κρατήσεις 211 7702001


Η Νατάσα Θεοδωρίδου, με καταγωγή από τη Βόρεια Ελλάδα, ήρθε το 1996 στην Αθήνα και ξεκίνησε τις εμφανίσεις της σε διάφορα νυχτερινά κέντρο με πρώτο το "Οι θαλασσιές οι χάντρες", συνεργαζόμενη με τον Αντώνη Ρέμο, το Λάμπη Λιβιεράτο και τον πολύ καλό της φίλο Παντελή Καναράκη. Το 1997 βγήκε σε κυκλοφορία ο πρώτος της δίσκος, που έγινε πλατινένιος, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά ο δίσκος "Δεύτερη αγάπη" την απογείωσε και το ντουέτο της με τον Πασχάλη Τερζή στο τραγούδι "Δε θέλω τέτοιους φίλους" την έβαλε δίπλα στα πρώτα ονόματα και της προσέφερε τεράστια αναγνώριση από τον κόσμο. Ακολούθησαν συνεργασίες με τον άρχοντα Νότη Σφακιανάκη στο Theatro στη Θεσσαλονίκη και μετά πάλι με τον Αντώνη Ρέμο και το Στέλιο Διονυσίου στο κέντρο "Απόλλωνας".

Η συνεργασία της με το Γιώργο Θεοφάνους το 2002 στιγμάτισε την καριέρα της και ταυτόχρονα της έδωσε τεράστια ώθηση για τα επόμενα βήματά της. Έκανε μια μικρή στροφή στην καριέρα της με πιο έντεχνα τραγούδια, αλλά το 2009 συνεργάστηκε πάλι με το Γιώργο Θεοφάνους κυκλοφορώντας το δίσκο "Μια κόκκινη γραμμή", με το ομώνυμο τραγούδι να γίνεται ο ύμνος της. Το 2011 έκανε μια εξαιρετική συνεργασία με τη Μαρινέλλα, όπου δύο από τις κορυφαίες Ελληνίδες τραγουδίστριες βρέθηκαν μαζί επί σκηνής με το αποτέλεσμα να είναι απίθανο. Το 2015 κυκλοφόρησε το δεύτερο live δίσκο της και συνεργάστηκε με το Γιώργο Θεοφάνους στο κέντρο Φως όλο το χειμώνα σε ένα μοναδικό πρόγραμμα. Την προηγούμενη σεζόν παρουσίασε ένα διαφορετικό πρόγραμμα στο Φωταέριο μαζί με το Χρήστο Μενιδιάτη, ενώ για τη σεζόν 2017 -2018 θα εμφανίζεται στην Ιερά Οδό με τη Μελίνα Ασλανίδου.

Η Μελίνα Ασλανίδου εμφανίστηκε στη μουσική βιομηχανία το 2003 παρουσιάζοντας τον πρώτο της δίσκο με τίτλο "Το πέρασμα". Η ξεχωριστή της φωνή και τα έντεχνα τραγούδια της αγαπήθηκαν από την πρώτη στιγμή και έτσι το 2008 συνεχίζοντας την προσωπική της δισκογραφία έφερε μια ακόμα συλλογή προς ακρόαση με τίτλο "Στο δρόμο". Συνεργάστηκε με πολλούς καλλιτέχνες, έχει δώσει πολλές συναυλίες και για μία χρονιά αποτέλεσε κριτή στο κορυφαίο ελληνικό μουσικό show ανάδειξης ταλέντων το "The Voice". Κορυφαίο της τραγούδι είναι "Το λάθος" που την ανέδειξε στο ευρύ κοινό. Αυτή τη χρονιά θα συνεργαστεί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου, σε μια μουσική συνύπαρξη με λαϊκά και έντεχνα ακούσματα που θα μας απογειώσουν και θα μας ταξιδέψουν σε διαφορετικές μουσικές διαδρομές.

Ο Γιώργος Παπαδόπουλος αποτελεί ένα από τα πιο εξελίξιμα πρόσωπα της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας. Έχει θέσει στέρεες βάσεις για την προσωπική του καριέρα και παρά το νεαρό της ηλικίας του βρέθηκε ως κριτής το 2017 στο μουσικό talent show X-Factor, μαζί με τους καταξιωμένους Γιώργο Μαζωνάκη και Μπάμπη Στόκα. Πριν μερικά χρόνια είχε δηλώσει ότι όνειρό του ήταν να γράψει μουσική για τη Μελίνα Ασλανίδου, με την οποία τους συνδέει στενή φιλία και πλέον θα βρεθούν μαζί και στην ίδια σκηνή. Τα τραγούδια του γίνονται επιτυχίες και ο κόσμος του δείχνει ιδιαίτερη συμπάθεια ακολουθώντας τον.

Θεοδωρίδου Ασλανίδου Παπαδόπουλος θα αποτελέσουν ένα από τα κορυφαία σχήματα του χειμώνα 2017 στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός. 3 ιδιαίτερες φωνές με διαφορετικά μουσικά ακούσματα θα μας παρουσιάζουν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα που κανείς δεν πρέπει να χάσει!

Follow us on