Glentzes
facebook glentzes.grtwitter glentzes.grinstagram glentzes.gryoutube glentzes.gr
ΠΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗ

ΠΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗ

Ο Γιάννης Πάριος επιστρέφει για 2ο χειμώνα στην Ιερά Οδό, έχοντας στο πλευρό του αυτή την φορά την Ελένη Βιτάλη!
---
Το κέντρο ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ έχει ανανεώσει το σχήμα του! Δείτε το νέο σχήμα πατώντας εδώ
---

Η Ιερά Οδός θα αποτελέσει το καλλιτεχνικό σπίτι του Γιάννη Πάριου και τον χειμώνα 2016-2017, έχοντας στο πλευρό του μία μεγάλη καλλιτέχνις, την Ελένη Βιτάλη! Ο ναός της διασκέδασης, το νυχτερινό κέντρο που έχουν τραγουδήσει οι μεγαλύτερες μορφές της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας, το μαγαζί με τη μεγαλύτερη ιστορία ετοιμάζεται να μας εκπλήξει για ακόμα μια χρονιά!

>> Για τιμές φιάλης, κρατήσεις, φοιτητικές προσφορές, εκδηλώσεις και πληροφορίες καλέστε μας στο τηλέφωνο 211.770.2001!

>> Ώρα έναρξης:
Σάββατο 22.30
Κυριακή 18.00

>> Είσοδος με ποτό:
Σάββατο 15€
Κυριακή 15€

>> Τιμή φιάλης:
Σάββατο: 150€ / 4 άτομα (φοιτητικό 130€ / 6 άτομα)
Κυριακή: 150€ / 4 άτομα (φοιτητικό 130€ / 6 άτομα)
*Μενού φαγητό και κρασί 75€ ανά 2 άτομα

>> Διεύθυνση: Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα Γκάζι 104 35

Ο τροβαδούρος του έρωτα, ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ θα εμφανιστεί τον χειμώνα στην Ιερά Οδό, έχοντας στο πλευρό του την Ελένη Βιτάλη! Εμφανίστηκε στο τραγούδι το 1969 και κανείς τότε δεν περίμενε ότι θα αποτελέσει τον πιο ερωτικό τραγουδιστή. Ξεκινώντας μαθήματα στη σχολή του Κώστα Κλάββα, γνώρισε το Γιώργο Κατσαρό που ήταν το βήμα ώστε η φωνή του να ακουστεί και να ξεκινήσει τις πρώτες του συνεργασίες. Μόλις ολοκλήρωσε τη στρατιωτική του θητεία ήταν έτοιμος για να αρχίσει μια μεγάλη καριέρα. Το 1974 βρέθηκε δίπλα στο Γιώργο Νταλάρα, το Στράτο Διονυσίου, τη Χαρούλα Αλεξίου και τη Δήμητρα Γαλάνη και συνεργάστηκε για τέσσερα χρόνια. Η μεγάλη του επιτυχία εκείνη την εποχή ήταν το "Τώρα πια" που ξεπέρασε τις 240.000 πωλήσεις και η απήχησή του τον έκανε γνωστό παντού. Το φαινόμενο Γιάννης Πάριος που φέτος θα βρίσκεται στην Ιερά Οδό άρχισε να ακούγεται παντού!

Το 1982 ήταν η χρονιά του αφού κυκλοφόρησε το δίσκο "Τα νησιώτικα" που λατρεύτηκε από ολους τους Έλληνες. Τη δεκαετία την ολοκλήρωσε σε μια συνεργασία με το Μάριο Τόκα καταφέρνοντας να κερδίσει τον τίτλο του τραγουδιστή του Έρωτα. Ακόμα μια σημαντική στιγμή για τον ίδιο η συνύπαρξη του με το γιο του Χάρη το 1995 στο δίσκο "Πάριος Έρωτας". Η συνέχεια του λίγο πολύ γνωστή με κορυφαίες συνεργασίες, απίστευτες ερμηνείες και εξαιρετικά τραγούδια που στιγμάτισαν τη ζωή και τον έρωτα!

Η Ελένη Βιτάλη είναι μία από τις πιο καταξιωμένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες στο χώρο του τραγουδιού με αμέτρητες εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό μεταδίδοντας το ελληνικό στοιχείο παντού. Ξεκίνησε τη δισκογραφική της παρουσία το 1973 με το δίσκο "Δεν περισσεύει υπομονή" και φθάνει μέχρι σήμερα μετρώντας αρκετές δεκάδες δίσκους. Στην Ιερά Οδό εμφανίστηκε πρόσφατα μαζί με το Γιώργο Νταλάρα και τη Γλυκερία συνθέτοντας ένα αξιομνημόνευτο σχήμα και η επιστροφή της αυτή τη φορά συνοδεύεται με τη συνύπαρξή της με έναν από τους κορυφαίους Έλληνες ερμηνευτές το Γιάννη Πάριο. Αξίζει να τονιστεί ότι έχει συνεργαστεί με τους καλύτερους έντεχνους συνθέτες όπως ο Σταμάτης Σπανουδάκης, ο Νότης Μαυρουδής και ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Η σύμπλευση δύο κορυφαίων Ελλήνων ερμηνευτών θα δώσει ένα αποτέλεσμα, που κανένας δεν πρέπει να χάσει!

Follow us on