Η Μαρινέλλα επιστρέφει στο Nox Athens με την μουσικοθεατρική παράσταση «Σήμερα…». Μαζί της η Μπέττυ Μαγγίρα από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου!

Η Μαρινέλλα στο Nox Athens! Η αγαπημένη όλων επιστρέφει με μία μοναδική παράσταση στο ατμοσφαιρικό Nox με τραγούδια από όλη της την μουσική πορεία! Μαζί της θα είναι η μοναδική Μπέττυ Μαγγίρα! Οι παραστάσεις ξεκινάνε Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη.

Nox Athens Μαρινέλλα Μαγγίρα Διονυσίου 2024

Κέντρο διασκέδασης Nox Athens με τους Μαρινέλλα & Μπέττυ Μαγγίρα: Για κρατήσεις στα μπουζούκια, τιμές φιάλης (μπουκάλι), ώρα έναρξης, διεύθυνση και άλλες πληροφορίες για το μαγαζί, δείτε παρακάτω.

Πρεμιέρα: 29 Νοεμβρίου 2023

NOX ATHENS ΤΗΛΕΦΩΝΟ – ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ

κρατήσεις στο τηλέφωνο 210-3411000

Ώρα προσέλευσης Τετάρτη 21.00

NOX Μαρινέλλα Τιμές

Τιμή ανά άτομο σε τραπέζι:
Α ζώνη 100€
Β ζώνη 80€
Γ ζώνη 70€
Δ ζώνη 60€
Ε ζώνη 50€

Η προπώληση γίνεται μέσω του more.com
*Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική.
**Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπόψη τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους.
***Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια.

Είσοδος με ποτό στο μπαρ: 20€

Διεύθυνση Ιερά Οδός 18, Αθήνα 118 54

Ημέρες λειτουργίας: Κάθε Τετάρτη

Nox Athens Μαρινέλλα

Η αγαπημένη όλων Μαρινέλλα, έρχεται για να μας ταξιδέψει μέσα από μια λαμπρή πορεία, με τραγούδια που μας σημάδεψαν, μας συντρόφευσαν, μας έκαναν να ερωτευτούμε, να συγκινηθούμε και να ονειρευτούμε με την αξεπέραστη φωνή της. Η σπουδαία ερμηνεύτρια αποτελεί ζωντανό και φωτεινό σύμβολο του χθες και του «Σήμερα…», διατηρώντας ζωντανή τη σχέση της με το πολυάριθμο κοινό της.

Η επιμονή και η συνεχής της αναζήτηση για κάθε είδους πρόκληση την καθιέρωσαν ως την γυναίκα που διαμορφώνει κάθε εποχή, ενώ συνεχίζει να συγκινεί και να εμπνέει τις νεότερες γενιές, ξαφνιάζοντάς μας με τις φρέσκιες ιδέες και τις προτάσεις της σε συνεργασίες, σε τραγούδια και παραστάσεις, αναζητώντας πάντα αυτό το κάτι διαφορετικό!

Nox Athens Μπέττυ Μαγγίρα

To ιδιαίτερο ταλέντο της Μπέττυς Μαγγίρα, μιας τόσο ξεχωριστής καλλιτέχνιδας, στάθηκε αδύνατο να μην συγκινήσει την Μαρινέλλα, η οποία παρακολουθούσε πολύ καιρό τη διαδρομή της και πάντα ήθελε να συναντηθεί μαζί της καλλιτεχνικά, βλέποντας πάνω της πολλές και διαφορετικές πτυχές που της κέντριζαν το ενδιαφέρον.

Φτάνοντας στο «Σήμερα…», φέτος τον χειμώνα από την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου και κάθε Τετάρτη στις 21:00 αυτή η συνάντηση γίνεται πραγματικότητα!

Το ατμοσφαιρικό NOX είναι έτοιμο να αγκαλιάσει τις δύο αυτές κυρίες σε αυτή την ιδιαίτερη και απρόσμενη μουσική συνύπαρξη με ένα πρωτότυπο πρόγραμμα που θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τα καθιερωμένα! Ένας υπέροχος χώρος, μοναδικής αισθητικής, ειδικά διαμορφωμένος, για τις βραδιές αυτές, προσφέροντας παράλληλα γευστικές και προσεγμένες επιλογές υψηλής ποιότητας φαγητού με την υπογραφή του βραβευμένου chef Άρη Βεζενέ.