Ο Σάκης Ρουβάς και ο Νίκος Μακρόπουλος ξεκινάνε κοινές εμφανίσεις στη Πύλη Αξιού!

Ο Σάκης Ρουβάς και ο Νίκος Μακρόπουλος ξεκινάνε εμφανίσεις λίγο μετά το Πάσχα και συγκεκριμένα Παρασκευή 10 Μαΐου.

Περισσότερες πληροφορίες για το σχήμα, τιμές φιάλης, τρόποι κρατήσεων, φοιτητικές προσφορές δείτε στη σελίδα της Πύλης Αξιού.

Σάκης Ρουβάς Νίκος Μακρόπουλος Θεσσαλονίκη καλοκαίρι 2024

Δύο μεγάλοι καλλιτέχνες, o κορυφαίος Έλληνας Σταρ Σάκης Ρουβάς συναντά τον σπουδαίο λαϊκό ερμηνευτή Νίκο Μακρόπουλο στην Πύλη Αξιού. Οι εμφανίσεις θα είναι περιορισμένες και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή και Σάββατο ως 8 Ιουνίου.

Πύλη Αξιού Σάκης Ρουβάς

Ο Σάκης Ρουβάς είναι ο κορυφαίος Έλληνας σταρ και το αποδεικνύει σε κάθε του εμφάνιση. Μετά τις άκρως επιτυχημένες παραστάσεις στο Έναστρον με τις Μέλισσες ανεβαίνει Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Πύλη Αξιού. Μαζί του θα είναι ο Νίκος Μακρόπουλος, μία λαϊκή φωνή ξεχωριστή και ένας καλλιτέχνης που συνεχίζει επάξια την κληρονομία που άφησαν όλοι οι μεγάλοι του παρελθόντος. Ο αγαπημένος καλλιτέχνες έκανε το ντεμπούτο του το 1991 και αμέσως συνάντησε τεράστια αποδοχή από το κοινό. Έφερε κάτι φρέσκο και διαφορετικό που μέχρι τότε δεν είχε δει ο κόσμος στην Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί πως ως και σήμερα παραμένει αδιαμφισβήτητα στην πρώτη γραμμή με τον κόσμο να τον αγαπά και να τον στηρίζει.
Περισσότερα για τον Σάκη Ρουβά δείτε εδώ.

Πύλη Αξιού Νίκος Μακρόπουλος

Ο Νίκος Μακρόπουλος, ένας κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής στην Πύλη Αξιού! Ο αγαπητός καλλιτέχνης θα βρεθεί στο πλευρό του Σάκη Ρουβά και συνεπώς συνθέτουν μία από τις καλύτερες καλοκαιρινές επιλογές διασκέδασης.
Ο Νίκος Μακρόπουλος σπούδασε στη γυμναστική ακαδημία Αθηνών και ταυτόχρονα έκανε τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι. Από τις αρχές των 00s σημειώνει τεράστια επιτυχία με το κοινό να γεμίζει ασφυκτικά τα μεγαλύτερα κέντρα της Αθήνας για χάρη του. Ως και σήμερα παραμένει στην πρώτη γραμμή μέσα από τα τραγούδια του αλλά και τις συνεργασίες του.
Περισσότερα για τον Νίκο Οικονομόπουλο δείτε εδώ.

Σχήμα Ρουβάς Μακρόπουλος

Ένα κορυφαίο σχήμα από Παρασκευή 10 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη. Ο Σάκης Ρουβάς και ο Νίκος Μακρόπουλος ενώνουν τις φωνές τους στην Πύλη Αξιού για περιορισμένες εμφανίσεις. Μαζί τους νέοι καλλιτέχνες.