Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Στέλιος Ρόκκος ενώνουν τις φωνές τους σε μία μοναδική συνύπαρξη στο Posidonio Music Hall!

Ο Σταμάτης Γονίδης και ο Στέλιος Ρόκκος, στο Ποσειδώνιο! Δύο τεράστιοι καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους κάθε Παρασκευή και Σάββατο από 1 Μαρτίου!

Πρεμιέρα 08/03/2024

Περισσότερες πληροφορίες για τιμές του σχήματος, τρόποι κρατήσεων, φοιτητικές προσφορές, δείτε στη σελίδα του Ποσειδώνιο

Ποσειδώνιο Σταμάτης Γονίδης

Ο Σταμάτης Γονίδης ξεκινάει εμφανίσεις στο Ποσειδώνιο μαζί με τον Στέλιο Ρόκκο! Η Αθήνα αποκτά ένα σχήμα που θα κάνει την διαφορά και επιπρόσθετα το κέντρο το meet point της παραλιακής.
Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ετοιμάζουν ένα πρόγραμμα πρωτοποριακό στο πλέον σύγχρονο κέντρο της Ποσειδώνος.
Ο μοναδικός Σταμάτης Γονίδης έχει επιστρέψει δυναμικά τα τελευταία χρόνια! Φέτος έπειτα από τις εμφανίσεις του στο Can-Can της Πέτρου Ράλλη, επιστρέφει χωρίς αναπνοή στο Ποσειδώνιο. Στο πλευρό του θα είναι ο κορυφαίος καλλιτέχνη Στέλιος Ρόκκος, κατά συνέπεια το λαϊκό τραγούδι συναντά το ροκ και το έντεχνο!

Ο Σταμάτης Γονίδης είναι ένα από τα μεγαλύτερα λαϊκά ονόματα, ένας αυθεντικός εκφραστής που συνδέει το παρελθόν με το μέλλον της ελληνικής μουσικής. Συνδυάζει μοναδικές ερμηνευτικές ικανότητες, με τραγούδια που έχουν γράψει εποχή! Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους σύγχρονους συνθέτες και στιχουργούς καθώς του αποδίδονται τεράστιες επιτυχίες δικές του αλλά και άλλων καλλιτεχνών. Σαν πολύπλευρη καλλιτεχνική προσωπικότητα έχει παρουσιάσει κατά καιρούς βιβλία και πίνακες ζωγραφικής!
Έχει γεννηθεί στην Κύθνο που την αγαπάει και την επισκέπτεται συχνά. Ξεκινάει την καριέρα του από μουσικά στέκια της επαρχίας αλλά η επιτυχία ήρθε γράφοντας τραγούδια για μεγάλους ερμηνευτές της εποχής. Παράλληλα και τα δικά του τραγούδια γίνονται μεγάλα σουξέ ανεβάζοντας τις μετοχές του ψηλά καταφέρνοντας να κάνει ως σήμερα, πάνω από 40 χρόνια καριέρα ως πρώτο όνομα στα καλλιτεχνικά δρώμενα.
Περισσότερα για τον Σταμάτη Γονίδη δείτε εδώ.

Ποσειδώνιο Στέλιος Ρόκκος

Το Ποσειδώνιο επιστρέφει με τον Στέλιο Ρόκκο δίπλα στον κορυφαίο Σταμάτη Γονίδη! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μετά από μία εξαιρετική σεζόν στη Θεσσαλονίκη επιστρέφει στα μουσικά δρώμενα της Αθήνας από Παρασκευή 1 Μαρτίου!

Ο Στέλιος Ρόκκος, ένας ιδιαίτερος ροκ καλλιτέχνης, κατάγεται από την Λήμνο, τόπος που έχει επιλέξει να μένει τα τελευταία χρόνια μαζί με την σύντροφο της ζωής του. Τα πρώτα χρόνια ξεκινάει να τραγουδάει επαγγελματικά στη Λήμνο, με το άστρο του να λάμπει. Κατά συνέπεια ήταν θέμα χρόνου να ανοίξει ο δρόμος για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Είναι ιδιαίτερα χαρισματικός καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για την χαρακτηριστική χροιά της φωνής του αλλά και τον τρόπο ερμηνείας υπογράφοντας σχεδόν όλα τα τραγούδια των δίσκων του σε στίχους και μουσική! Έχει συνεργαστεί με τους περισσότερους κορυφαίους καλλιτέχνες της ελληνικής δισκογραφίας όπως οι Γιάννης Πλούταρχος, Βασίλης Καρράς, Πέγκυ Ζήνα, Νίκος Οικονομόπουλος, Έλενα Παπαρίζου, Νίκος Κουρκούλης και άλλοι. Έχει υπογράψει πολλά τραγούδια για άλλους καλλιτέχνες όπως οι Σάκης Ρουβάς, Θέμης Αδαμαντίδης, Γιάννης Κότσιρας αλλά και για τον Σταμάτη Γονίδη που θα συνεργαστούν φέτος και επί σκηνής!
Περισσότερα για τον Στέλιο Ρόκκο δείτε εδώ.

Το Ποσειδώνιο παρουσιάζει τους Σταμάτη Γονίδη & Στέλιο Ρόκκο για την σεζόν άνοιξη 2024 και οι νύχτες θα πάρουν φωτιά ως τις πρώτες πρωινές ώρες!