Λίγα Λόγια 

Ο Σάκης Ρουβάς κάνει σταθερά εμφανίσεις σε κέντρα διασκέδασης, μπουζούκια και live club της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ενώ κάθε καλοκαίρι πραγματοποιεί συναυλίες σε όλη της Ελλάδα.

Σάκης Ρουβάς που τραγουδάει στα μπουζούκια

Ο Σάκης Ρουβάς τραγουδάει στη Θεσσαλονίκη στην Πύλη Αξιού μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο.
Για πληροφορίες και κρατήσεις τηλεφωνικά ή δείτε στη σελίδα του κέντρου διασκέδασης για περισσότερες λεπτομέρειες.

Σάκης Ρουβάς συναυλίες καλοκαίρι 2024

Δείτε σχετικό άρθρο για τις συναυλίες του, την καλοκαιρινή του περιοδεία και live εμφανίσεις. Συνηθίζει να πραγματοποιεί κάθε καλοκαίρι περιοδεία σε Ελλάδα και Κύπρο. Πληροφορίες μπορείτε επίσης να δείτε στα social media όπως το Instagram που ανανεώνει με συχνό ρυθμό. Οι πόλεις που πραγματοποιεί συναυλίες πιο συχνά είναι Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο Κρήτης

Βιογραφία

Ο Σάκης Ρουβάς είναι κορυφαίος ποπ σταρ. Γεννήθηκε στη Κέρκυρα όπου ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και το τραγούδι. Τον ανακαλύπτει ο Ηλίας Ψηνάκης με τον οποίο κάνει τα πρώτα του βήματα στην Αθήνα. Το ντεμπούτο του το κάνει το 1991 στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης με το τραγούδι “Πάρ’ τα” που αποσπά την 1η θέση του διαγωνισμού.

Πρώτα χρόνια

Το 1992 κυκλοφορεί τον δίσκο “Μην αντιστέκεσαι” που σημειώνει τεράστια εμπορική επιτυχία και τον κάνει γνωστό στο Πανελλήνιο. Η έκρηξη στην καριέρα του θα έρθει το 1996 με τον δίσκο “Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα” σε συνεργασία με τον Νίκο Καρβέλα και την Ναταλία Γερμανού. Την ίδια χρονιά θα εμφανιστεί στο πλευρό της Άννας Βίσση στο Χάος όπου αξίζει να σημειωθεί η τεράστια επιτυχία του σχήματος. Ακολούθως σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στο Bio-Bio μαζί με Πέγκυ Ζήνα, Στέλιο Ρόκκο και στη συνέχεια με Καίτη Γαρμπή.

2000 ως 2009

Το 2001 ξεκινάει εμφανίσεις στο Rex με την Δέσποινα Βανδή και αργότερα με τον Αντώνη Ρέμο στο Απόλλων. Το 2004 θα πάρει μέρος στην eurovision με το “Shake it”. Αν και είναι το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού παίρνει την άκρως τιμητική 3η θέση. Την ίδια χρονιά συνεργάζεται στο Fever με την Έλενα Παπαρίζου και τον Γιώργο Μαζωνάκη και αδιαμφισβήτητα φτάνει στο απόγειο της καριέρας του.

Τα επόμενα χρόνια παίρνει την απόφαση να ασχοληθεί με την υποκριτική και μετακομίζει στις ΗΠΑ. Η πρώτη του δουλειά θα έρθει με τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Alter Ego” μία ταινία πολλά υποσχόμενη, ωστόσο λαμβάνει κακές κριτικές. Το 2009 επιστρέφει και πάλι στις ρίζες του, κυκλοφορεί τον δίσκο “Ήρθες” και εκπροσωπεί εκ νέου την Ελλάδα στην Eurovision. Η δεύτερη συμμετοχή με το τραγούδι “This is our night” δεν θα έχει την επιτυχία της πρώτης, εντούτοις θα πάρει την 7η θέση. Ταυτόχρονα παίρνει ρόλο στην αμερικάνικης παραγωγής ταινία “Στα Άκρα” και επιστρέφει στις πίστες στο S Club και το Politeia. Επιπρόσθετα θα πάρει στα MAD Music Awards το βραβείο του καλύτερου καλλιτέχνη της χρονιάς.

2010 ως 2019

Το 2010 ανακοινώνει μία τεράστια συνεργασία στο Αρένα με την Άννα Βίσση και το 2011 με τους Onirama και τον χειμώνα 2012 επιστρέφει στο Διογένης. Προηγουμένως πραγματοποιεί εμφανίσεις στο Thalassa (καλοκαίρι 2012). Μετά από ένα μεγάλο διάστημα αποχής επιστρέφει το 2015 στο Estate, ένα κέντρο που δημιουργήθηκε για τον μεγάλο star. Θα έχει δίπλα του τους Onirama. Το καλοκαίρι 2016 θα κάνει εμφανίσεις στο Ακρωτήρι και τον χειμώνα στο Κέντρο Αθηνών στην αδιαμφισβήτητα ανατρεπτικότερη συνεργασία του με την Πάολα. Τα επέμενα δύο χρόνια επιστρέφει στο Estate αρχικά με τον Μπάμπη Στόκα και στη συνέχεια με τον Στέλιο Ρόκκο και την Έλενα Παπαρίζου.

2020 ως σήμερα

Η επιστροφή στις πίστες ήρθε το 2022 στο Teatro. Συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο Αργυρό σε μία σειρά εμφανίσεων που έγιναν ανάρπαστες. Το 2023 ανακοινώνει την συνεργασία με τις Μέλισσες στο Έναστρον ενώ το καλοκαίρι 2024 τον βρίσκει στη Θεσσαλονίκη. Στην Πύλη Αξιού θα κάνει ελάχιστες εμφανίσεις (μόλις 8) μαζί με τον Νίκο Μακρόπουλο.